Prosím počkejte, načítám ..

 

Osobní údaje

Zásady ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení
  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je realitní makléř Jakub Dujíček IČO 74343823 se sídlem Dr. Stojana 592, 765 02, Otrokovice (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

  Telefon: +420 601 601 802; Adresa: tř. Tomáše Bati 3067, 760 01 ZLÍN; E-mail: jakub.dujicek &re-max.cz

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, emailovou adresu či osobní telefonní číslo.
II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění služby, která vznikla Vaší objednávkou.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt, bankovní účet, rodné číslo atp.), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.
IV. Doba uchovávání údajů
  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (až po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu pro účely Finančního úřadu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže a tomto Vás neinformuje.
V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • podílející se na zajištění provozu služeb,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb (Google LLC).
VI. Vaše práva
  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.
VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů
  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména šifrování, uzamykací skříně a trezor.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby (např. Fotograf musí znát adresu; Účetní jméno z faktury atp.).
VIII. Závěrečná ustanovení
  1. Odesláním zprávy a Vašich osobních údajů (Nutných k odpovědi) z internetového formuláře (na stránkách jakubDujicek.cz) potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách, případně Vám zašle novou verzi těchto podmínek na e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 10. 07. 2020.

FAKTURAČNÍ ÚDAJESídlo
Na této adrese jsem Vám k dispozici po telefonické anebo e-mailové domluvě. Primárně je určena pro fakturační účely a provádění kontrol.
Jakub Dujíček
Dr. Stojana 592, 765 02, Otrokovice
IČO: 74343823
MÁ KANCELÁŘKde mě najdete?
http://www.jakubdujicek.cz/wp-content/uploads/2020/07/amcharts.pixelMap-1.png
ZŮSTAŇME V KONTAKTUJsem na sociálních sítích
Získejte přehled o trhu nemovitostí a jeho trendech.
FAKTURAČNÍ ÚDAJESídlo
Na této adrese jsem Vám k dispozici po telefonické anebo e-mailové domluvě. Primárně je určena pro fakturační účely a provádění kontrol.
Jakub Dujíček
Dr. Stojana 592, 765 02, Otrokovice
IČO: 74343823
MÁ KANCELÁŘKde mě najdete?
http://www.jakubdujicek.cz/wp-content/uploads/2020/07/amcharts.pixelMap-1.png
ZŮSTAŇME V KONTAKTUJsem na sociálních sítích
Získejte přehled o trhu nemovitostí a jeho trendech.

DSGN by Gityca © Jakub Dujíček. Všechna práva vyhrazena.

DSGN by Gityca © Jakub Dujíček. Všechna práva vyhrazena.